top of page
  • Is er een huurdersportaal?
    Forest Property Management heeft een huurdersportaal waar u toegang heeft tot alle relevante informatie omtrent uw huurovereenkomst. Tevens kunt u in het huurdersportaal terecht voor het melden van gebreken en onderhoudsverzoeken. Het huurdersportaal is bereikbaar via forestpm.bloxs.com.
  • Waar kan ik mijn inloggegevens van het huurdersportaal vinden?
    Na het aangaan van uw huurovereenkomst ontvangt u van Forest Property Management een e-mail met een activatielink voor het huurdersportaal. Vervolgens kunt u zelf een wachtwoord kiezen. Als u de activatielink niet kunt vinden of deze niet in uw inbox zit, stuur dan een e-mail naar info@forestpm.nl.
  • Kan ik potentiële woninghuurders aanbevelen?
    In enkele gevallen is het mogelijk dat u zelf een kandidaat heeft om uw huurwoning of kamer over te nemen, dan wel iemand aan te dragen als huisgenoot. Of dit is toegestaan is afhankelijk van de woning. Indien u zelf iemand weet die geïnteresseerd is in de woning die u achterlaat kunt u deze persoon, voorzien van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, vermelden in uw huuropzegging. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij de voorgedragen kandidaat accepteren. Verder dient de aangedragen kandidaat te voldoen aan de geldende huurvoorwaarden.
  • Hoe meld ik onderhoud?
    U kunt een onderhoudsverzoek of probleem melden via het huurdersportaal. Log in via onze website www.forestpm.nl. Op deze manier komt het probleem het snelst bij het onderhoudsteam terecht. Zorg dat u de situatie zo duidelijk mogelijk omschrijft en voeg altijd foto’s toe. Dit helpt bij een snellere en gerichtere oplossing.
  • Wat moet ik zelf doen en wat hersteld Forest Property Management?
    Bij het afsluiten van uw huurovereenkomst heeft u het ‘Besluit Kleine Herstellingen’ ontvangen, ook te vinden in uw huurdersportaal. Hierin staat welke reparaties voor de huurder zijn en welke voor de verhuurder. Forest Property Management beoordeelt verzoeken op basis van dit besluit. Bekijk het besluit hier.
  • Hoe meld ik een spoedreparatie of noodsituatie?
    Indien u een urgent probleem of een noodsituatie heeft, kunt u naast de melding in het huurdersportaal ook telefonisch contact opnemen met ons kantoor via 085 1302908. LET OP: Voor noodgevallen met hoge urgentie buiten werktijden kunt u bellen naar het noodnummer 085 1309255. Vergeet niet om de melding altijd via het huurdersportaal door te geven met foto’s.
  • Ik heb last van ongedierte. Wat moet ik doen?
    Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ongedierte in uw woning, dit is wettelijk vastgelegd in het Besluit kleine Herstellingen. Heeft u in de omgeving van uw woning last van bijvoorbeeld duiven, ratten of ander ongedierte? Neem dan contact op met de gemeente. Waar bent u als huurder zelf verantwoordelijk voor? De bestrijding van: ● Vlooien ● Luizen ● Papier- en zilvervisjes ● Riool- en fruitvliegjes ● Mieren (m.u.v. faraomieren) ● Muizen ● Wespen
  • Ik ben mijn sleutel kwijt of deze is afgebroken. Wat kan ik doen?
    Bent u uw sleutel kwijt of is deze afgebroken? Tijdens kantooruren kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Buiten kantoortijden kunt u zelf een slotenmaker inschakelen. Let op: de kosten zijn voor uw eigen rekening. Als het slot wordt vervangen, moet u ons zo snel mogelijk een reservesleutel geven. De originele cilinder wordt altijd teruggeplaatst. De kosten hiervan hangen af van de deur, en een nieuwe sleutel kost €50.
  • Is er een Ziggo of een KPN aansluiting in mijn woning aanwezig?
    Ja, in elke woning is een werkende ISRA en/of CAI verbinding aanwezig. Meestal bevindt de aansluiting zich in de meterkast, groepenkast, bezemkast of in de woonkamer. U herkent de kabels als volgt: - CAI (Ziggo): Groene kabel - ISRA (KPN, etc.): Blauwe kabel
  • Ik heb een probleem met mijn CV, wat nu?
    Indien de verwarming niet werkt of er geen warm water is in uw gehuurde, controleer dan eerst de cv-ketel voordat u een melding aanmaakt in het huurdersportaal. Controleer de cv-ketel: De cv-ketel bevindt zich meestal in een speciale kast, vaak in de hal, het toilet, de keuken of de bezem-/gangkast. Controleer de waterdruk: Staat de druk onder 1,4 bar? Dan moet de ketel bijgevuld worden. Volg hiervoor de instructies bij de FAQ Cv-ketel bijvullen. Ontlucht de radiatoren: Horen de radiatoren een tikkend geluid of worden ze niet warm? Dan is ontluchten nodig. Volg de stappen bij de FAQ Radiatoren ontluchten. Blijft het probleem bestaan? Geef een melding door via het huurdersportaal met foto’s.
  • CV Ketel bijvullen
    Als uw radiatoren niet goed warm worden, kan de druk in de cv-ketel te laag zijn. De ketel heeft altijd een meter waarop de druk zichtbaar is. Deze moet in het groene gebied staan, meestal tussen 1,4 en 2 bar. Is de druk lager? Dan moet de ketel worden bijgevuld. Dit is eenvoudig en kan per merk en type iets verschillen. Zoek op www.google.nl naar: “merk + type + bijvullen” voor een specifieke handleiding. Algemene bijvulprocedure: Zet de thermostaat uit en wacht ongeveer 15 minuten. Haal de stekker uit het stopcontact als uw cv-ketel een analoge drukmeter heeft. Let op: Heeft uw ketel een digitaal display? Laat de stekker dan in het stopcontact zitten. Sluit een vulslang aan op de waterkraan bij de cv-ketel. Houd de slang omhoog, vul deze met water en sluit de kraan weer. Sluit de volle slang aan op de vulkraan van de cv-ketel. Zet eerst de waterkraan open en daarna de vulkraan van de cv-ketel. Laat de waterkraan open tot de druk tussen 1,5 en 2 bar staat. Draai eerst de vulkraan dicht en zet daarna de waterkraan uit. Koppel de slang los en houd een emmer onder om het restwater op te vangen. Steek de stekker weer in het stopcontact en zet de cv-ketel aan. De ketel is nu bijgevuld en klaar voor gebruik. Bij blijvende problemen kunt u een melding maken via het huurdersportaal.
  • Radiatoren ontluchten
    Als er warm water uit de kranen komt, maar de radiatoren niet warm worden, moet het verwarmingssysteem waarschijnlijk worden ontlucht. Dit probleem gaat vaak gepaard met een tikkend geluid in de radiatoren. Volg onderstaande stappen om de radiatoren correct te ontluchten: Draai alle radiatoren volledig open. Zet de thermostaat gedurende 10 minuten op minimaal 25 graden Celsius. De lucht verzamelt zich nu bij de ontluchtingsventielen. Zet de thermostaat na 10 minuten zo laag mogelijk (niet uitzetten!). De cv-ketel stopt nu met verwarmen. Draai na 10 minuten alle radiatoren dicht. Ontlucht de radiatoren met een ontluchtingssleutel, verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. Begin bij de laagst geplaatste radiator en werk naar boven toe. Houd een doek bij het ventiel om water op te vangen. Draai het ventiel voorzichtig tegen de klok in open. Zodra er water uitkomt, draai je het ventiel weer dicht. Troebel of zwart water is normaal. Draai alle radiatoren weer open. Zet de thermostaat aan en controleer na 10 minuten of de waterdruk in de cv-ketel minimaal 1,6 bar is. Bij blijvende problemen kunt u een melding maken via het huurdersportaal.
  • De CV-ketel geeft een foutmelding
    Een CV-ketel kan een foutmelding in het bedieningspaneel weergeven als er iets mis is. Zoek in dat geval op Google met de zoekcode ‘’merk + type + de foutcode’’. Indien de betreffende foutmelding niet door u zelf opgelost kan worden, dan kunt u het probleem bij ons melden via het huurdersportaal. Wij verzoeken u om bij de melding het merk en type van de CV-ketel te vermelden, evenals foutcode. Ook kunt u eventueel foto’s toevoegen. Wij zullen u na de melding zo snel mogelijk helpen.
  • Ik wil mijn huur opzeggen. Hoe doe ik dit?
    U kunt uw huurcontract, met inachtneming van de opzegtermijn uit het huurcontract, opzeggen door middel van het sturen van een e-mail naar info@forestpm.nl of per post naar Forest Property Management B.V., De Holle Bilt 25A, 3732 HM De Bilt. U ontvangt spoedig een reactie met de vervolgstappen die genomen dienen te worden.
  • Wanneer krijg ik mijn borg terug na beëindiging van de huurovereenkomst?
    Als u bij het aangaan van de huurovereenkomst een waarborgsom of bankgarantie heeft afgegeven, wordt deze vrijgegeven zodra het gehuurde correct en zonder gebreken is opgeleverd. Na uw vertrek wordt de waarborgsom uiterlijk vóór het einde van de volgende maand afgehandeld.
  • Hoe moet ik mijn huur betalen?
    U kunt uw huur uitsluitend per bankoverschrijving betalen. Dit staat tevens vermeld in de huurovereenkomst.
  • Wanneer moet ik mijn huur betalen?
    U dient de huur altijd voor aanvang van de betreffende huurperiode te voldoen, uiterlijk vóór de 27ste van de maand. Dit staat duidelijk vermeld in uw huurovereenkomst en op de factuur die u per e-mail ontvangt.
bottom of page